Produkter fra Charwhite cosmetics

Charwhite Cosmetics

CHARWHITE er et meget porøst materiale med evnen til at fjerne genstridige ydre pletter og misfarvning på dine tænder. Aktivt Coconut Shell Charcoal polerer tænderne, fjerner giftstoffer og øger din immunitet.

Helt naturlig - Charwhite giver dig hvide tænder og et smukt smil med naturlige og økologiske ingredienser

Vegan - CHARWHITE tror på styrken i ​​veganske ingredienser, som de ser som kraftfulde og virkningsfulde, samtidig med at de er er langt sundere for dig Fluorid-Free - Bryder du ikke om flourid, som kan give forskellige sundhedsmæssige risici, så finder du kun ingredienser, der fremmer din sundhed og velvære i CHARWHITE.

Ikke-Toxic - CHARWHITE er fri for enhver form for ubehagelige kemikalier eller kunstige tilsætningsstoffer. CHARWHITE vælger kun de bedste og sundeste råvare Cruelty-Free - CHARWHITE elsker dyr, så hvorfor såre dem? Vi ønsker at øge bevidstheden om ikke at teste på dyr, så CHARWHITE vil aldrig teste deres produkter på dyr Ikke-GMO - CHARWHITE tager det naturlige meget alvorligt og mener, at naturen ved bedst! Derfor anvender de ikke nogen genetisk modificeret organisme i deres veganske kosmetik Pain-Free - CHARWHITE anvender ingen kemikalier, som med konventionelle blegning produkter. Derfor vil din oplevelse med Charwhite være udelukkende behagelig.

  • 249 DKK

    Charwhite Et helt naturligt og vegansk pulver, som lysner og polerer tænderne samt giver din mund en grundig detox med ingredienserne er af høj kvalitet. De naturlige ingredienser:Coconut Shell Charcoal - et meget porøst materiale der evner at absorbere og fjerne genstridige ydre pletter og misfarvning indefra og giver dig smukke hvide tænder. Aktivet...

    På lager
    249 DKK
    Charwhite cosmetics
Viser 1 - 1 fra 1 produkter
!-- google remarketing script -->