Produkter fra Avalon Organics

Avalon Organics

Organisk certificeret serie fra USA.

Viser 1 - 13 fra 13 produkter

Avalon Organics - beskytter dyr, miljø og velvære


Avalon Organics er et brand med et stort fokus på skønhed, der kommer fra naturlige materialer og en bevidsthed om miljøet. Der er et stort fokus på de naturlige ingredienser og viden, som bygger på, at alt kan udvindes på en bæredygtig måde fra naturen. Avalon Organics er et brand, der fremstiller deres produkter ved brug af naturlige og økologiske ingredienser for at skabe holistiske produkter med fokus på helbred, velvære og bæredygtighed.

Med udgangspunkt i respekt for jordens velvære og naturlige balance, kombinerer Avalon Organics moderne videnskab med flere årtiers forskning af planter for at skabe rene produkter ved brug af naturlige ressourcer.

Dedikeret til økologi, benytter de kun ingredienser, som er godkendt og certificeret i henhold til NSF/ANSI 305 Standard for Personal Care Products Containing Organic Ingredients eller the USDA National Organic Program Standard.

Avalon Organics er et brand, der har fokus på velvære af alle former for liv. Derfor benytter de udelukkende vegetariske produkter, hvor dyr ikke er blevet udsat for svie og smerte. Det går direkte imod deres politik at anvende produkter og ingredienser, som er blevet testet på dyr.

Med stor respekt for den smukke natur er Avalon Organics et brand, der går op i økologisk landbrug og bæredygtighed. Det er et fundament, der ikke kun handler om gode produkter, men også om bevidsthed og omsorg for miljøet.

Avalon Organics arbejder innovativt og kontinuerligt med at forbedre deres produkter og hjælpe med at bevare og vedligeholde miljøet.

!-- google remarketing script -->