ABSOLUTION L'Eponge Konjac

Tilbud! ABSOLUTION L'Eponge Konjac View larger
   

  45,00 DKK

  -40%

  75,00 DKK Inkl. moms

  L’Eponge Konjac er lavet af 100% naturlige vegetabilske fibre fra Konnyaku rødder. Den er blevet brugt som en skønhedsbehandling af det japanske folk i mere end et århundrede.

  Brand: Absolution Cosmetics

  Ikke på lager

  Udsolgt

   

  L’Eponge Konjac er lavet af 100% naturlige vegetabilske fibre fra Konnyaku rødder (100% amorphophallus konjac) fra Asien. Den er blevet brugt som en skønhedsbehandling af det japanske folk i mere end et århundrede. Desuden er den ideel til alle hudtype, selv den mest følsomme.

  Ved at bruge Konjac Sponge vil du hurtigt opleve

  • Den dybde renser din hud uden at irritere den
  • Den stimulerer blodcirkulationen, aktivere celler fornyelse og dermed sænkes hudens aldringsproces
  • Den eksfolierer blidt din hud samt fjerner døde hudceller og efterlader din hud dejlig blød,  frisk og med en mere lysende glød

  Skyl svampen med varmt vand og lad den gennemvædes af vandet. Vrid den nænsomt før du tager den i brug. Masser ansigt eller krop i cirkulære bevægelser, med eller uden tilsat produkt ( Cleansing / eksfolierende creme ). Skyl din svamp grundig efter brug og lad den tøre. Ved daglig brug vil din svamp holde ca. 3 måneder. Udskift den når den begynder at falde fra hinanden.

  Kombiner L'eau du Soir et Matin med  L’Epong Konjac for en bedre rensning af din hud. L’Epong Konjac er så blød at du endda kan bruge den til baby vask!!


  Produkter i samme kategori

  !-- google remarketing script -->