Natura Siberica Neck and Decollete Lifting Cream

Tilbud! Natura Siberica Neck and Decollete Lifting Cream View larger

79,20 DKK

-20%

99,00 DKK Inkl. moms

Natura Siberica Neck and Decollete Lifting Cream - 120ml.

Natura Siberica Neck and Decollete Lifting  - er baseret på sne bægerlav ekstrakt, Natura Siberica Neck and Decollete Lifting Cream er rettet til at bremse aldringsprocessen. Denne sjældne sibiriske urt, der forbliver grøn, selv under kraftige nordlige vintre indeholder usnin syre, er absolut magi for din hud, genopretter celler og synligt forbedrer dets udseende.

Brand: NATURA SIBERICA

Ikke på lager

Udsolgt

 

 Hals og Decolette løft creme er designet til at tage ejendommelige daglige pleje af aldersfølsomme nakke og hals områder. Dens unikke formel hjælper med at reducere fine linjer og rynker til blød, glat, naturligt tidløs hud. 

Vild sibirisk ashberry er en stor naturlig antioxidant, som effektivt beskytter huden mod miljøpåvirkninger. Ved at være rig på C-vitamin og provitamin A, sinker det aldringsprocessen og forbedrer udseendet, som gør det yngre og mere fløjlsagtig, som efterlader din hud klar til ny dag.

  • Vild høstet sibirisk urter
  • Baseret på sibirisk fyrreolie
  • Rene sibiriske æteriske olier
  • INGEN GMO PLANTER var brugt

De unikke vild høstet urter vi anvender har overlevet istiden ved at tilpasse sig til et af planetens mest krævende miljøer: Sibiren. Som et resultat deraf besidder de koncentreret vitaminer og mineraler, som er meget gavnligt for huden. De fleste af dem blev lavet til sundheds og skønheds eliksirer til den russiske royale familie.

Sibirisk fyrreolie har været brugt af de sibirisk indfødte i århundreder for at skabe mirakuløse skønhedsbevarende eliksirer. I dag bruger vi det som en speciel base for hvert af vores produkter. Det er mange gange rigere på E-vitamin end olivenolie, og er meget rig på F-vitamin. Takket være disse egenskaber, lindrer og fugter det huden smukt og effektivt.

Produktet er formuleret UDEN:

Parabens (methyl, propyl, etc.)
Sodium Laurel Sulfate (SLS)
Sodium Laureth Sulfate (SLES)
Silicones
Glycols, PEG'er
Mineralolier

Brugsanvisning: Anvend til ren nakke og decolette område, efterlad til det er grundigt absorberet

 


Andre har også købt disse varer:

    Produkter i samme kategori

    !-- google remarketing script -->