Handelsbetingelser

Generelt:

Alle handelsbetingelser, som står herunder,  gælder for køb foretaget af forbrugere på denne webshop. Webshoppen ejes og drives af JLorganics/JLcoiffure, CVR-nr. 34976929, tlf. nr. 93848588, Falen 9, 5000 Odense C (herefter kaldes ”JLorganics”). 

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på vores webshop.


Bestilling af varer:

Hos JLorganics kan du bestille varer 24 timer i døgnet.

Vi træffes telefonisk på nr. 93848588 i tidsrummet

  • 08:30 - 10:00 og 16:00-18.00 mandag-fredag
  • 09:00-11:00 lørdag.

Har du spørgsmål, må du gerne skrive på info@jlorganics.dk. Vi svarer indenfor 24 timer.

Når vi modtager din ordre, får du en e-mail og bekræftelse på ordren. Når vi har pakket din ordre og afsendt den, modtager du et T&T nummer og link via e-mail.

Mailen indeholder bl.a. leverings- og track- & trace-oplysninger, hvis du har valgt forsendelsen med GLS, DAO 365 eller Post Danmark.

Hvis du har oplyst dit mobiltelefonnummer og har valgt fragtfri levering til vores butik i Odense (Falen 9, 5000 Odense C), vil du modtage en sms med besked, når ordren er klar til afhentning i butikken. 

Du er selv ansvarlig for, at de kundeoplysninger, som du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.
Du skal være fyldt 18 år for at handle på jlorganics.dk. 

Betaling og leveringspriser:

På JLorganics.dk kan du benytte følgende betalingskort: 

- Dankort og VISA/Dankort
- VISA
- VISA Electron
- MasterCard

- MobilePay

Der opkræves ikke kortafgift på vores webshop.

Betaling for bestilling sker ikke først vi har afsendt varer til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Dine kortoplysninger, som du indtaster ved brug af betalingskort, sendes direkte til Quickpay i krypteret form, dvs. at det er 100% sikker og JLorganics har ikke adgang til dine oplysninger. 

Levering:

Varer bestilt på JLorganics.dk leveres i Danmark og alle andre EU lande.

Gratis fragt, jf. nærmere om betingelserne nedenfor, tilbydes kun i Danmark.
JLorganics bestræber sig på at afsende de bestilte varer inden 24 timer. Der må påregnes lidt længere leveringstid i forbindelse med højtider og ferier. 

Uden for Danmark kan vi ikke garantere en bestemt leveringstid, da leveringen afhænger af det lokale lands postvæsen og eventuelle toldmyndigheder.

Alle forsendelser sendes som udgangspunkt med PostNord, GLS eller Dao. Fragtgebyr i Danmark:

- Ordrer på 299,- kr. eller derover: Gratis fragt med PostNord.
  (med omdeling +20 kr.)

- Afhentning i vores butik på Falen 9, Odense C: Gratis

- Ordrer på mindre end 99,- kr., der sendes uden omdeling fra kr. 39,-.
- Ordrer på mindre end 99,- kr., der sendes med omdeling fra kr. 59,-.

- Ordrer på mindre end 399,- kr., der sendes uden omdeling fra kr. 29,-.
- Ordrer på mindre end 399,- kr., der sendes med omdeling fra kr. 49,-. 


Fragtgebyr i øvrige lande:

Ved levering af varer til andre lande opkræves et fragtgebyr på:

- 111kr på ordrer mindre end 999,-.

- 69kr på ordrer mindre end 1350,-.


Gratis fragt til andre lande ved køb af 1350,-. 

Reklamation og klager:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret fra varens modtagelse ifølge købeloven, såfremt du mener, at den vare, du har modtaget, er mangelfuld.

Du skal indenfor rimelig tid efter, at have konstateret en fejl/mangel ved varen, give JLorganics besked herom på e-mail til info@jlcoiffure.dk eller på nedenstående fysiske adresse.

Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du reklamerer over en vare, skal du skriftligt beskrive manglen/fejlen og vedlægge en kopi af din faktura.

Hvis din reklamation er berettiget (varen er mangelfuld), kan du enten få varen ombyttet, repareret, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation, og (rimelige) fragtomkostninger refunderes til dig.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

JLcoiffure/JLorganics
Falen 9
5000 Odense C

Fortrydelsesret:

Hos JLorganics.dk er der udvidet 60 dages fortrydelsesret, regnet fra den dato du modtager varen, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 60 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Fortrydelsesretten kan udøves ved at sende en meddelelse til os herom via almindeligt brev eller e-mail uden at angive nogen bestemt grund til fortrydelsen. 

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Send venligst meddelelsen om fortrydelse til følgende adresse:

JLcoiffure/JLorganics
Falen 9
5000 Odense C
eller
info@jlorganics.dk

Husk at anføre ordrenummer. 

BEMÆRK: Du har ikke mulighed for at fortryde køb hvis emballagen af produkten er brudt.

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os. Du skal returnere varen til ovennævnte adresse. Du skal returnere varen uden unødig forsinkelse, og senest 7 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt.

Sikkerhed:

Alle betalinger på JLorganics.dk foregår gennem en sikker forbindelse SSL, der er godkendt og kontrolleret af Quickpay. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, JLorganics har ingen rettigheder hertil.

Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort, kan der også kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.


!-- google remarketing script -->