Handelsbetingelser

Generelt:

Alle handelsbetingelser, som står herunder, gælder for køb foretaget af forbrugere på denne webshop. Webshoppen ejes og drives af JLcoiffure, CVR-nr. 34976929, Falen 9, 5000 Odense C (herefter kaldes ”JLorganics”).

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på vores webshop.

Bestilling af varer:

Hos JLorganics kan du bestille varer 24 timer i døgnet.

Har du spørgsmål, må du gerne skrive på info@jlorganics.dk. Vi svarer indenfor 24 timer.

Når vi modtager din ordre, får du en e-mail og bekræftelse på ordren. Når vi har pakket din ordre og afsendt den, modtager du et T&T nummer og link via e-mail.

Mailen indeholder bl.a. leverings- og track- & trace-oplysninger, hvis du har valgt forsendelsen med GLS, DAO 365 eller Post Danmark.

Hvis du har oplyst dit mobiltelefonnummer og har valgt fragtfri levering til vores butik i Odense (Falen 9, 5000 Odense C), vil du modtage en sms med besked, når ordren er klar til afhentning i butikken.

Du er selv ansvarlig for, at de kundeoplysninger, som du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Du skal være fyldt 18 år for at handle www.på jlorganics.dk.

Betaling og leveringspriser:

På JLorganics.dk kan du benytte følgende betalingskort:

- Dankort og VISA/Dankort

- VISA

- VISA Electron

- MasterCard

 samt

- MobilePay

Der opkræves ikke kortafgift på vores webshop.

 

Betaling for bestilling sker ikke først vi har afsendt varer til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Dine kortoplysninger, som du indtaster ved brug af betalingskort, sendes direkte til Quickpay i krypteret form, dvs. at det er 100% sikker og JLorganics har ikke adgang til dine oplysninger. Quickpay er certificeret efter den seneste udagev af PCI Data Security Standard (DSS)- en fælles international standard. Standarden definerer en række krav til opbevaring, overførsel og håndtering af kreditkortdata - og hvordan man kontrollerer at kravene er opfyldt.

 

Levering:

Varer bestilt på JLorganics.dk leveres i Danmark og alle andre EU lande.

Gratis fragt, jf. nærmere om betingelserne nedenfor, tilbydes kun i Danmark.

Leveringstiden er 1-3 hverdage.

 

Udenfor Danmark kan vi ikke garantere en bestemt leveringstid, da leveringen afhænger af det lokale lands postvæsen og eventuelle toldmyndigheder.

Alle ordrer til Norge, Grønland og Færøerne sendes med PostNord som brev (uden T&T nummer) og kan veje op til 2 kg.

Alle forsendelser sendes som udgangspunkt med PostNord, GLS eller DAO 365

Fragtgebyr i Danmark:

 

- Ordrer på 399,- kr. eller derover: Gratis fragt med PostNord.*

  (med omdeling +25 kr.)

 GLS og DAO

- Ordrer der sendes uden omdeling: fra kr. 39,-.*

- Ordrer der sendes med omdeling: fra kr. 

*Der kan opstå nogle situationer, hvor fragtselskabet leverer pakken til en anden pakkeshop end kunden har valgt pga. pladsproblemer.

 

Fragtgebyr i øvrige lande:

 

Ved levering af varer til andre lande opkræves et fragtgebyr på 130kr.

 

*Alle ordrer til Norge, Grønland og Færøerne sendes med PostNord som brev (uden T&T nummer) og kan veje op til 2 kg. 

Reklamation og klager:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret fra varens modtagelse ifølge købeloven, såfremt du mener, at den vare, du har modtaget, er mangelfuld.

Du skal indenfor rimelig tid efter, at have konstateret en fejl/mangel ved varen, give JLorganics besked herom på e-mail til info@jlorganics.dk eller på nedenstående fysiske adresse.

Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du reklamerer over en vare, skal du skriftligt beskrive manglen/fejlen og vedlægge en kopi af din faktura.

Hvis din reklamation er berettiget (varen er mangelfuld), kan du enten få varen ombyttet, repareret, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation, og rimelige fragtomkostninger refunderes til dig.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

 

JLcoiffure/JLorganics

Falen 9

5000 Odense C


Fortrydelsesret:

Hos JLorganics.dk er der udvidet 60 dages fortrydelsesret, regnet fra den dato du modtager varen, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 60 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Fortrydelsesretten kan udøves ved at sende en meddelelse til os herom via almindeligt brev eller e-mail uden at angive nogen bestemt grund til fortrydelsen.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Send venligst meddelelsen om fortrydelse til følgende adresse:

JLcoiffure/JLorganics

Falen 9

5000 Odense C

eller

info@jlorganics.dk

Husk at anføre ordrenummer og dit navn.

 

BEMÆRK: Du har ikke mulighed for at fortryde køb hvis emballagen af produkten er brudt.

 

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os. Du skal betale for returneringen af varen til ovennævnte adresse. Du skal returnere varen uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Ingen fortrydelsesret


Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt

2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@jlorganics.dk eller tlf.: 93848588. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Standardfortrydelsesformular

Fortrydelsesformular

PDF

Sikkerhed:

Alle betalinger på JLorganics.dk foregår gennem en sikker forbindelse SSL, der er godkendt og kontrolleret af Quickpay. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, JLorganics har ingen rettigheder hertil.

 

Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort, kan der også kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.


Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger til PostNord og GLS, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på jlorganics.dk er JL Coiffure. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@jlorganics.dk

Læs mere om vores persondatapolitik her.

PDF


!-- google remarketing script -->