Natura Siberica Sauna & Spa Hair Growth And Strength Mask

Udsalg! NATURA SIBERICA SAUNA & SPA HAIR GROWTH AND STRENGTH MASK View larger

109,65 DKK

-15%

129,00 DKK Inkl. moms

Natura Siberica Sauna & Spa Hair Growth And Strength Mask

Natura Siberica Sauna & Spa Hair Growth And Strength Mask - Limonnik Nanai styrke og hårvækst maske.

Hvis du vil have at dit skal være blødere, stærkere og skinnende, prøv vores styrkende hårvækst maske med organisk burre olie, arktisk bynke og kamille.

Limonnik Nanai (Schisandra chinensis) er meget kendt for sine naturlige helende egenskaber, som gør det til et af de mest effektive adaptogens på planeten. Takket være sine antioxidantiske egenskaber er det meget gavnligt for håret. Det indeholder også meget C- E-vitamin, mineraler og æteriske olier.

370ml

Brand: NATURA SIBERICA

Ikke på lager

Udsolgt

 

Organisk burre olie indeholder proteiner, æteriske olier, vitaminer, tanniner, naturlig insulin, og fede olier. Alle disse ingredienser forhindrer dandruff og hårtab, reparerer tørt hår og spaltede spidser. Det gør håret stærkt og skinnende, som aktiverer dets vækst.

Arktisk bynke indeholder æteriske olier, organiske syrer, tanniner og caroten. Disse forbedrer håret beskyttende funktioner, vogter det mod skadelige miljømæssige faktorer, og mætter håret med vitaminer og mikroelementer.

Organisk kamille blødgør effektivt, beroliger, og nærer hovedbunden, som gør håret blødt og silkeagtigt. Det forhindrer også afskalning af hovedbunden.

Sibirisk fyr olie har været brugt af indfødte sibirier i århundreder til at skabe mirakuløs skønhed, for at bevare eliksirer for den russiske kongelige familie. I dag bruger vi det som en særlig base for hvert af vores produkter. Sibirisk fyr olie er flere gange rigere på E-vitamin end olivenolie, og er ekstremt rig på F-vitamin. Takket være disse egenskaber, smukt og effektivt, lindrer og fugter det hår. 

De unikke planter vi bruger har overlevet istiden ved ved at tilpasse sig til et af planetens mest krævende miljøer: Sibirien.

Som et resultat deraf indeholder de koncentreret vitaminer og mineraler, som er meget gavnligt for hud og hår.

Natura Siberica Sauna & Spa Hair Growth And Strength Mask Anvendelse:

Anvend masken i fugtigt hår, massere blidt og lad blive i 10-15 minutter. Skyl grundigt.


Andre har også købt disse varer:

Produkter i samme kategori

!-- google remarketing script -->