Natura Siberica Rhodiola Rosea Day Cream

Tilbud! NATURA SIBERICA Rhodiola Rosea Day Cream View larger

85,50 DKK

-10%

95,00 DKK Inkl. moms

Natura Siberica Rhodiola Rosea Day Cream

Natura Siberica Rhodiola Rosea Day Cream med Sibirisk rosenrod, som er kendt for dens fantastiske adaptogene egenskaber. Det beskytter effektivt huden mod miljøpåvirkninger, hvilket den smidig og blød.

Til sensitiv hud. SPF 20

50ml.

Brand: NATURA SIBERICA

Ikke på lager

Udsolgt

 

Behandel din hud med vores rosenrod dagcreme med SPF20. Dens formel nemt absorberet, som efterlader overfladen blød og fugtig. Den hydrerende effekt af denne creme fortsætter hele dagen, som minimerer udseendet af fine linjer og rynker.

Sibirisk rosenrod, er kendt for dens fantastiske adaptogene egenskaber. Det beskytter effektivt huden mod miljøpåvirkninger, hvilket den smidig og blød. Desuden, ved at være fuld af sådanne komponenter som Rosavin, Rosarin, og Kolofonium, sløver rosenrod effektivt aldringsprocessen.

Naturlig Bisabolol forbedrer udseendet af tør og følsom hud, ved at reducere afskalning og genskaber smidigheden, mens Vitagenyl® forbedrer hudens kompleksitet og forøger kapaciteten af dens regenerering.

Syn®-Coll forøger den naturlige produktion af kollagen, som reducerer udseendet af fine linjer og rynker, for en sund, yngre udseende hud.

Ekstrakter af vildhøstet Aquilegia Siberica og økologisk kamille lindrer og beroliger følsom hud, som hjælper med at afsløre dens naturlige udståling og skønhed.

SPF-20 beskytter huden mod dehydrering og solpletter.

Brugsanvisning:

Anvend dagligt en lille mængde på et rent ansigt og undgå øjen og mund områder.


Andre har også købt disse varer:

Produkter i samme kategori

!-- google remarketing script -->