Natura Siberica Sauna & Spa Thermo Body Mask Slimming

Udsalg! NATURA SIBERICA SAUNA & SPA Thermo Body Mask Slimming View larger

126,65 DKK

-15%

149,00 DKK Inkl. moms

Natura Siberica Sauna & Spa Thermo Body Mask Slimming

OPSTRAMMENDE, FORMENDE OG VARMENDE KROPSMASKE.

Giv dig selv fornøjelsen af en spa i dit eget hjem. Prøv vores opstrammende, formende og varmende kropsmaske, som genopretter hudens elasticitet og fasthed. 

370ml.

Brand: NATURA SIBERICA

Ikke på lager

Udsolgt

 

Disse næringsstoffer nærer huden med ilt, beskytter den mod dannelsen af frie radikaler, øger immuniteten markant, genopretter hudens struktur og stimulerer regenereringsprocesserne.
Vulkansk ler er meget rig på silica og magnesium og hjælper med at afgifte huden, reducerer rynker markant, beroliger og renser huden, og forøger dens elasticitet.
Økologisk enebærekstrakt er meget rig på C-vitamin og indeholder harpiks, fedtolier, vegetabilsk voks, organiske syrer og farvestoffer. Den genopretter hudens struktur og gør den fastere og mere elastisk.
Økologisk salvieekstrakt har betændelseshæmmende og desinficerende virkninger.
Bjerghonning fra Altaj befordrer drænage, fugter og opstrammer huden. Den indeholder et komplet sortiment af mineralske salte samt А-, С-, РР-, Н-, Е-, К- vitaminer og B-gruppe vitaminer, som hjælper med dræning af væsker fra væv, fugter og styrker huden, og aktivere dermed kollagensyntesen. Amarantholie indeholder polyumættede fedtsyrer, mineraler, vitaminer, aminosyrer, som har kraftig foryngende virkning. 


Andre har også købt disse varer:

Produkter i samme kategori

!-- google remarketing script -->