Cellu-cup glitter

Udsalg! Cellu-cup glitter View larger

199,00 DKK

Cellu-cup glitter

Cellu-Cup glitter er det nyeste produkt til kampen mod cellulite, der med dens effektfulde bindevævsmassage opstrammer huden og gør den smidig og glat. Cellu-Cup er et silikoneprodukt der masserer bindevævet og frigiver de affaldsstoffer kroppen har svært ved at komme af med.

For at opnå fantastiske resultater, brug Cellu-cup med

 Natura Siberica anti-cellulitis produkter 

Brand:

Ikke på lager

Udsolgt

 

Cellu-Cup bekæmper effektivt cellulite, eller som det populært kaldes appelsinhud. Dette er en udfordring hos rigtig mange kvinder. Cellu-Cupen kan anvendes på hele kroppen og med specielt stor virkning på lår, ben, balder, hofte, mave og overarme og hals.

Beskrivelse:  Cellu-cup er nem at bruge. Smør olie på det område, der skal behandles, og placer derefter Cellu-cup på huden. Den presses blot sammen og sættes fast med vakuum som en sugekop. Herefter bevæges den i nogle bestemte bevægelser. Sammen med olie er den det eneste, der er brug for i kampen mod cellulite.


Cellu-cup må aldrig påføres følgende områder: Brystkirtler, slimhinder, øjne og kønsorganer. 

Specielle instruktioner for Cellu-cup:
 
-Brug ikke Cellu-cup på maven, hvis du er gravid. 
-Brug ikke cupen, hvis du er under 16 år gammel. 

For at få succes med massagen, må du aldrig bruge Cellu-cup på tør hud. For at Cellu-cup kan glide over huden og massere den skal du: Enten smøre olie (som massageolie) eller creme på huden. Eller, hvis du foretrækker det, brug Cellu-cup i badet og brug sæbe og vand på huden.

For at kunne bruge teknikken til bindevævsmassage, skal du ’klemme’ huden sammen og skabe et vakuum inde i Cellu-cup’en. 

Brug Cellu-cup i 3 trin:
Klem cupen kraftigt sammen for at fjerne luften indeni. 
Påfør den på huden uden at slippe trykket på den. 
Slip Cellu-cup: Hvis huden buler op indeni, er det korrekt.

Se videoen om cellu-cup her (åbnes i nyt vindue)


Andre har også købt disse varer:

Produkter i samme kategori

!-- google remarketing script -->