Weleda Arnica Massage Oil

Tilbud! WELEDA ARNICA MASSAGE OIL View larger

90,45 DKK

-33%

135,00 DKK Inkl. moms

Weleda Arnica Massage Oil - 100ml

Weleda Arnica Massage Oil. Ideel før og efter fysisk aktivitet, hvor musklerne har brug for at blive opvarmet eller afspændt.

Brand: Weleda

Ikke på lager

Udsolgt

 

Weleda Arnica Massage Oil er skabt på basis af guldblomme (Arnica), også kaldet volverlej. Arnica er en gammel lægeplante, som har været brugt mod katar, som nysemiddel og som erstatning for snus. Den har dog også en beroligende og opfriskende effekt, som udnyttes i massageolier.

Massage med olien vil øge blodgennemstrømningen og beskytte musklerne mod skader inden fysisk aktivitet. Efter sport holdes musklerne varme, så de ikke bliver hårde og anspændte.

Massageolien indeholder ægte æteriske olierfra lavendel og rosmarin, der har en opkvikkende effekt.  Den indeholder også solsikkeolie og olivenolie, der gør huden blød og smidig.

Kan bruges af veganere.

Anvendelse
Weleda Arnica Massage Oil bruges efter behov på fugtig hud efter bruser eller bad. Kan bruges på hele kroppen og er særligt egnet til massage.

INCI

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Fragrance (Parfum)*, Arnica Montana Flower Extract, Betula Alba Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Coumarin*.
* from natural essential oils


Andre har også købt disse varer:

Produkter i samme kategori

!-- google remarketing script -->