Mærker Der er 27 mærker

Viser 1 - 27 fra 27 produkter
 • Absolution Cosmetics

  Absolution cosmetics skincare blev stiftet i Paris af Isabelle Caron i 2009. Brandet står bag en enkel og luksuriøs serie af prisvindende krops- og ansigtsplejeprodukter til både mænd og kvinder, som nu kommer til Danmark. Økologi og bæredygtighed er kodeord for Absolution. Derfor er mærket Ecocert-certificeret og har et højere indhold af økologiske ingredienser, end de fleste andre mærker. Over 60 procent af de samlede ingredienser er økologiske. Alle produkterne bliver fremstillet i Frankrig, og samtlige ingredienser er af fransk oprindelse. Absolutions enkle og smukke emballager er genanvendelige, og det grafiske design har vundet flere priser – blandt andet en Wallpaper Magazine Design Award. To procent af Absolutions salgsoverskud går til velgørenhedsorganisationen CARE.

 • Australian Native Botanicals

  Australian Native Botanicals 

  Australian Native Botanicals er en miljøvenlig og Co2 lav virksomhed, som bruger miljørigtige og bæredygtige materialer. Et brand, som går op i miljøet! Firmaet blev stiftet af en veganer familie. For mere end 25 år siden startede Australian Native Botanicals  med at lave personligpleje produkter.

  Fra den første dag har det været meget vigtigt for firmaet at opnå en balancen mellem bæredygtighed og kvalitet i produktionen, samt at tilbyde kun kvalitetsprodukter, som er så naturlige som muligt, samt veganske og frie for skadelige tilsætningstoffer. 

  Australian Native Botanicals produkter er 100% plantebaseret, er rig på vitaminer og aktive naturlige kosmetiske egenskaber. ANB produkter er meget skånsomme over for både mennesket og naturen.

  ANB produkter er for dem, der ønsker den bedste kvalitet og fornuftig pris.

  Alle produkter er veganske og serien har aldrig været testet på dyr i produktionen.

 • By Falengreen

  By Falengreen

  By Falengreen er deklareret i samarbejde med Astma og Allergi Danmark og Svanemærket. Det er en dansk serie af allergivenlige eksklusive produkter, som passer perfekt til dig, der ønsker daglige rutiner uden at skulle bekymre dig om hvad du kommer i håret. Der findes duftfri produkter såvel som mildt duftende alternativer. 

  Se præsentation her  (åbnes i nyt vindue)

  Har du duftallergi, prøv disse duftfrie produkter:

  No.1 Dry & Coloured Hair Shampoo

  No.8 Conditioner/treatment

  No. 11 Hair Serum

  No. 13 Volume Spray

  No. 15 Wax Strong Hold

  No. 17 Hairspray Strong Hold

  (No. 03  og no. 07 indeholder en mild parfume!)

 • Cellu-cup

  Cellu-cup 

  Cellu-cup er et massageapparat af silikone. Cupen er det nyeste produkt til kampen mod cellulite. Cupen bekæmper effektivt celluite (appelsinhud), som er en stor udfordring hos mange kvinder.

  Den effektfulde bindevævsmassage opstrammer huden og gør den smidig og glat at se på. Cupen frigiver de affaldsstoffer kroppen har svært ved at komme af med.

  Cellu-koppen kan anvendes på hele kroppen og med specielt stor virkning på lår, balder, hofte, mave og overarme.

 • Charwhite cosmetics

  Charwhite Cosmetics

  CHARWHITE er et meget porøst materiale med evnen til at fjerne genstridige ydre pletter og misfarvning på dine tænder. Aktivt Coconut Shell Charcoal polerer tænderne, fjerner giftstoffer og øger din immunitet.

  Helt naturlig - Charwhite giver dig hvide tænder og et smukt smil med naturlige og økologiske ingredienser

  Vegan - CHARWHITE tror på styrken i ​​veganske ingredienser, som de ser som kraftfulde og virkningsfulde, samtidig med at de er er langt sundere for dig Fluorid-Free - Bryder du ikke om flourid, som kan give forskellige sundhedsmæssige risici, så finder du kun ingredienser, der fremmer din sundhed og velvære i CHARWHITE.

  Ikke-Toxic - CHARWHITE er fri for enhver form for ubehagelige kemikalier eller kunstige tilsætningsstoffer. CHARWHITE vælger kun de bedste og sundeste råvare Cruelty-Free - CHARWHITE elsker dyr, så hvorfor såre dem? Vi ønsker at øge bevidstheden om ikke at teste på dyr, så CHARWHITE vil aldrig teste deres produkter på dyr Ikke-GMO - CHARWHITE tager det naturlige meget alvorligt og mener, at naturen ved bedst! Derfor anvender de ikke nogen genetisk modificeret organisme i deres veganske kosmetik Pain-Free - CHARWHITE anvender ingen kemikalier, som med konventionelle blegning produkter. Derfor vil din oplevelse med Charwhite være udelukkende behagelig.

 • Coola

  Coola

  Alle Coola sol produkter fremstilles med 70- 97% økologisk certificerede ingredienser. Det er en af de eneste solcreme producenter i verden, der kan leve op til dette! Coola producerer med helt friske og naturlige ingredienser for at sikre de bedste bio-dynamiske resultater, fri for pesticider og andre skadelige tilsætninger.

  Alle produkter fremstilles af økologiske og bæredygtige ingredienser, meget lige de fødevarer, vi foretrækker at spise. Alle de fantastiske produkter beskytter og plejer din hud med vitaminer, naturlige fytobeskyttere og antioxidanter mod ældning.

 • Dr. Organic

  Dr. Organic

  Dr. Organic består af en række økologiske bioaktive hudplejeserier. Dr. Organic benytter kun de fineste naturlige økologiske råvarer, hvor det er muligt. 

  Dr. Organics vision er, at udnytte naturlige ingredienser fra hele verdenen, såsom Aloe Vera, Manuka og Tea Tree. Samtidig anvender de, de nyeste videnskabelige metoder til udvindingen, for at sikre bevarelsen af råvarernes naturlige aktive stoffer.

 • ECOdenta

  Ecodenta

  Det unikke mærke Ecodenta, fremstiller udelukkende tandplejeprodukter, som er lavet af øko-venlige og naturlige materialer uden skadelige ingredienser.

  Ecodenta anvender ingen kemikalier, toksiner, parabener, sodium laureath sulfate (=natriumlaureathsulfate), sodium lauryl sulfate (natriumlaurylsulfate). Ingen PEG'er, propylene glycol, triclosan, parabener. 

  Op til 97% af ingredienser er af naturlig oprindelse.

  Fremstiller produkter med fluor og uden fluor.

 • Henne Organics

  Henne Organics

  Henne Organics er et luksuriøst mærke, som fremstiller verdens bedste og reneste læbeplejeprodukter.
  Alle produkter fra Henné Organics er fremstillet af 100% naturlige ingredienser og er certificerede af USDA, hvilket betyder, at de mindst skal indeholde 95% organiske ingredienser. 

  Henne er allerede blevet en absolut favorit blandt de øko-skønheds bloggere. Find en review fra Organic Bunny - en af de mest populære bloggere i hele verden.

  Mærket er grundlagt af Laura Xiao. Hun har rejst verden rundt og har mærket, hvordan vi glemmer kvalitet i vores hverdagsliv. Laura's målet derfor er - at med Henne produkter skal du altid opleve en ren luksus med naturlige ingredienser og fantastisk design. 

  Læbepomaderne er fremstillet af naturlige nærende ingredienser, som fugter dine læber i timevis, derfor behøver du ikke at gentage læbepomade igen og igen.

 • Ingredien

  Monkey Mould

  Se en kort video om Historie bag Ingredien  og Monkey Mould (youtube video åbnes i nyt vindue)

  Ingredien er et stærkt dansk mærke, som tilbyder professionelt produktvalg til mennesker og dyr.

  Produkterne indeholder INGEN af 17 hormonforstyrrende stoffer.

  De indeholder IKKE nogle af de 26 kraftigt allergifremkaldende deklarationspligtige duftstoffer.

  Samtidig produkterne er svanemærket.

 • JOHN MASTERS ORGANICS

  John Masters Organics

  JLorganics.dk er Autoriseret dansk forhandler af John Masters Organics - 100% ægte produkter. Tjek selv om din forhandler er en autoriseret forhandler på johnmasters.dk (åbnes i nyt vindue).

  Økologiske John's produkter indeholder selvfølgelig ingen tilsætningstoffer - bare en ren nydelse! Her finder du både shampoo, balsam styling og pleje produkter til alle hårtyper.

  En komplet løsning, som lever op til de højeste standarder, som du kan forvente af naturlige produkter.

  Alle produkter er fremstillet i henhold til National Organic Program for USDA (det amerikanske landbrugsministerium). Derfor kan John Masters Organics tilbyde en pleje til dit hår og din hud, som ingen anden. Kun verdens fineste botanik kan give verdens fineste produkter.

 • Madara

  Mádara er en skøn økologisk serie af produkter til både ansigtspleje og krop. 

  RESTSALG! SPAR op til 50%!

 • Miqura

  Miqura

  Produkterne fra Miqura Care er skabt af naturlige ingredienser, der er effektive og skånsomme for huden og miljøet. Konceptet omkring Miqura Care er innovativt og rummer et spændende produktsortiment, som kan komplimentere forbrugerens nuværende behov og skabe mersalg. Det spændende visuelle udtryk giver mulighed for en indledende dialog mellem personale og kunder. Derudover giver det mulighed for at dykke dybere ned i produkthistorien og skabe en anderledes kundeoplevelse. Værdierne i Miqura Care er skabt ud fra tanken om at skabe unikke resultater med miljøbevidste produkter, hvor vi altid søger den ypperste kvalitet.

 • NATURA SIBERICA

  Natura Siberica

  Natura Siberica er et unikt, økologisk brand baseret på vilde urter, der er høstet i den stærke, uberørte sibiriske natur. Brandet har kendte europæiske certificeringer som (ICEA, ECOCERT, COSMOS) og de markedsfører unikke naturlige hudplejeprodukter til ansigtet, hår og krop til en konkurrencedygtig pris i et flot retailmiljø. Natura Siberica har vundet mange fremtrædende internationale priser i Paris, London, Bologna.

  Alle udsolgte varer kan forudbestilles via info@jlorganics.dk
  Du får en personlig besked, når produkterne er på lager igen.

 • Naturfarm

  Naturfarm

  Naturfarm Restsalg! Spar op til 60%!

  Naturfarm laver økologiske naturlige hår og hudplejeprodukter. Virksomheden har udviklet sine naturprodukter gennem mere end 40 år. Naturfarm er en lille familieejet dansk virksomhed og alle produkter udvikles og produceres i Danmark. 

  Alle Naturfarms produkter er uden parabener og er uden de 26 allergene stoffer. De er baseret på naturlige ingredienser og økologiske råvarer for at sikre at råvarerne ikke er fremstillet ved brug af kemi. I hovedparten af produkterne er anvendt Aloe Vera i stedet for vand og fremstillet uden parabener. Virksomhed har brugt meget tid på at finde de bedste råvarer i hele verdenen for at brugere  kan få de bedste produkter.

 • Olaplex

  OLAPLEX
  Made with love in California

  Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i håret ved hjælp af en patenteret molekyle. Svovlbindinger brydes ved varme behandlinger og kemibehandlinger. Det patenterede molekyle trænger ind i den indre kerne af håret og genskaber helt op til 99% af det manglende antal salt- og svovlbindinger i håret. Resultatet er et smuk og velplejet hår.

  Olaplex styrker håret - gør det sundere og hårfarven vil holde længere. Kan bruges i alle kemiske behandlinger. Håret efterlades stærkt, smukt og sundt.

  Olaplex er udviklet af de to PHDér, Dr. Eric Pressly and Dr. Craig Hawker, som er førende forskere indenfor materialer og kemi, men som aldrig før dette projekt havde arbejdet med hår. De har formået at fremstille et produkt, som ligefrem gør dit hår stærkere og sundere i forbindelse med hårfarvning.

  Ved brug af Olaplex produkter, kan håret tåle at blive lysnet igen og igen! I produkterne er der ingen silikone,  silikone, sulfater, phtalater, DEA, aldehydes, og er aldrig testet på dyr. Olaplex er en helt ny type hårkemi som de to forskere har opfundet.

  Alle produkter er fri for silikone, sulfater, phtalater, DEA, aldehydes, og er aldrig testet på dyr.

  Der er 3 produkter tilknyttet til Olaplex.

  No.1 og No.2 må bruges kun i saloner, og kun til professionel brug! Må ikke sælges på webshopper eller i butikker.

 • OrganiCup

  OrganiCup - du kigger på fremtiden.

  OrganiCup er en dansk virksomhed stiftet i 2012.

  Hos OrganiCup arbejder folk for at gør menstruationkoppen til det naturlige alternativ til bind og tamponer og gøre den så tilgængelig som muligt for alle kvinder.

  OrganiCup er sundere, nemmere og grønnere!!!

  OrganiCup får i 2 modeller (2 størrelser):
  Størrelsen A er til kvinder, som ikke har født vaginalt.
  Størrelsen B er til kvinder, som har født vaginalt.

  Mere om, hvordan man bruger organicup  (youtube video, åbnes i nyt vindue)

 • Pai Skincare

  Pai Skincare

  Pai Skincare er et engelsk kultband, som blev etableret i 2007. Alle Pai produkter er certificeret økologiske og indeholder blandinger af de planteekstrakter, der har  terapeutiske og dokumenterede egenskaber. Pai skincare er udviklet med omtanke for sensitiv hud, der har tendens til allergi, acne, eczema.

  Alle Pai produkter er 100% naturlige og er certificerede af SOIL ASSOCCIATION. 

  JLorganics.dk er en autoriseret forhandler af Pai serie i Danmark.

  Pai forstår din sensitive hud!

 • Rahua

  JLorganics.dk er en autoriseret Rahua forhandler i Danmark.

  Vi giver 100% garanti på, at hos os kan du finde kun de ægte kvalitets- produkter!
  Tjek forhandlerlisten selv på rahua.dk
  Og pas på de gamle og falske produkter på marked!

  Rahua - beauty is power!

  Rahuas eksklusive serie af hår- og kropsplejeprodukter er fremstillet af ingredienser der vokser dybt inde regnskoven i Amazonas. Junglens mest potente skønhedshemmelighed, ungurahua-olien (også kaldt rahuaolien), kan nu blive din med. Denne eksklusive serie af 100% naturlige produkter giver effektive og synlige resultater. Mærket hører til blandt noget af det mest eksklusive du kan forkæle dit hår og din krop med. 

 • Sante Naturkosmetik

  Sante Naturkosmetik

  Sante Naturkosmetik lever op til den kræsne forbrugers forventninger til en tidssvarende og økologisk kosmetikserie til hår og hudpleje. SANTE Naturkosmetik fremstilles af nøje udvalgte råvarer, såsom olier og ekstrakter fra økologisk dyrkede planter eller fra vildtvoksende planter.

  I Santes produkter anvendes ingen ingredienser der er kendte for at kunne frembringe allergiske reaktioner. SANTE naturkosmetik er særdeles velegnet til sart hud og allergikere.

  Alle produkter testes regelmæssigt af frivillige testpersoner under vejledning og observation af professionelle dermatologer.

  Udover de mange anbefalinger fra Ökotest (tysk forbrugermagasin), lever stort set alle produkter fra SANTE op til de strenge retningslinier fastsat af BDIH.

 • Schmidt's Deodorant

  Schmidt's Deodorant 

  Schmidt's deodoranter er 100% naturlige og beskytter dig hele dagen lang, uanset hvilke slags du vil vælge. 

  De 6 creme-deodoranter i krukke baseres på bagepulver i stedet for aluminium (som konventionelle deodoranter). Bagepulver beskytter dig mod sved, fugt og svedlugt, mens sheasmør og kakaonøddesmør blødgør din hud og giver en dejlig konsistens. Schmidts fås i fem dejlige dufte, også en duftfri version til dem, der ikke kan tåle parfume eller har en duftallergi.

  De 6 Stick - deodoranter fås i de 5 dufte samt en duftfri version. Stick version indeholder mindre bagepulver, derfor er lidt mildere. 

  Derudover lancerer Schmidt's deodorant 3 nye SENSITIVE deodoranter (Geranium, Tea-tree og Fragrance-free), som ikke indeholder natron (bagepulver) og derfor kan bruges af dem, der har selv den mest følsomme hud!!!

 • Shavesafe

  Shavesafe

  Shavesafe er den mest effektive barberskum, som kan bruges ved barbering med skraber, imellem behandlinge for hår-fjerning eller ved hår-voksning. 

  Hvorfor Shavesafe?

  • Forhindrer skægpest og indgroede hår, fjerner barberingsknopper. 
  • Ingen svien efter barbering.
  • Kan bruges af kvinder og mænd.
  • Kan bruges på hele kroppen: ben, bikinilinje, det intime område, ansigtet, armhuler.
  • 100% Hygiejnisk - Fjerner bakterier fra både hud og skraber.
  • 0% parabener, sulfater eller parfume.

  • 100% tilfredsheds garanti.
 • The Konjac Sponge Company

  Konjac Sponge

  Konjac Sponge er en serie af naturlige og miljøvenlige rensesvampe udviklet af den asiatiske kartoffelplante Konjac. Serien indeholder svampe til både babyer, børn, kvinder og mænd, og der er en Konjac Sponge til enhver hudtype, hvad enten du har normal, sensitiv, sart, tør, fedtet eller uren hud. Kåret som årets hudplejeprodukt 2014 af helsebranchen.

 • The Natural Deodorant Co.

  The Natural Deodorant Co.

  'Din søgen efter den perfekte naturlige deodorant ender her!' - the Natural Deodorant co.

  Alle vores deodoranter er fremstillet af naturlige ingredienser. Der er ligeledes ingen aluminium, alkohol, fyldstoffer eller andre syntetiske stoffer i.

  De er veganske og ikke testet på dyr, derudover er håndlavet i små mængder for at sikre den højeste kvalitet.

  ”Active Deodorant Balm” indeholder Natriumbikarbonat (Bagepulver).
  ”Clean Deodorant Balm” indeholder mindre Natriumbikarbonat og den ”Gentle Deodorant Cream” indeholder slet intet Natriumkarbonat.

 • Weleda

  Weleda 

  Weleda er et anerkendt plejemærke, som er udviklet i samarbejde med den antroposofiske filosof Rudolf Steiner tilbage i 1921. Mærket bygger derfor på nogle værdier, som handler om respekt for mennesket og naturen og producerer 100 % naturlige produkter og er et symbol på bæredygtighed.

  Økologi og social og økonomisk ansvarlighed er vigtig for Weleda, som har en vision om, at alt skal være til gavn for mennesket og verden som helhed. Dette syn på menneskets sundhed, sociale ansvar og miljøbevidsthed stammer fra grundlæggeren af den antroposofiske filosofi, Rudolf Steiner, som sammen med en række farmaceuter og læger i 1921 grundlagde det farmaceutiske firma, der senere fik navnet Weleda. I starten udviklede forretningen kun antroposofiske lægemidler, men senere begyndte Weleda også at udvikle hudplejemidler.

 • Zenz Organic

  Zenz Organic

  inddeles i  3 serier:

  • Zenz - Pure

    - Til hele familien, børn og gravide, samt parfumeallergikere, fordi serien er uden duft og ikke indeholder æteriske essentielle olier.
  • Zenz - Sweet Sense -

    Til dem, som har tør hovedbund og tørt hår. Produkter fra denne serie genskaber den naturlige fugtbalance.
  • Zenz - Deep Wood

    - Perfekt til, som har en sart hovedbun, har skæl, kløe og eksem. Ideel ved tyndt hår og stressrelateret hårtab.

  Zenz Organic produkter er på Grøn Salons Positiv-produktliste, som anbefaler professionelle hårprodukter, der ikke indeholder stoffer, som Grøn Salon vurderer er skadelige for miljø eller vores sundhed. Zenz Organic produkter undgår de stærke kemiske stoffer, som er på Grøn Salons Forbudtstofliste.

Viser 1 - 27 fra 27 produkter
!-- google remarketing script -->