List of products: Olaplex

OLAPLEX er en behandling til genopbyggelse af svovlbroer og saltbindinger i håret.

Showing 1 - 5 of 5 items

Ødelæggelserne i svovl og salt kommer af udefrakommende påvirkninger såsom farve, permanent, varmepåvirkningen fra føn og glattejern osv.


Behandlingen bruges som en reset knap for at få håret tilbage i en stærk og sund struktur igen. Behandlingen genopbygger hårets styrke, struktur og intrigitet så håret igen er i stand til at modtage en evt farvebehandling.


Der er i alt 3 produkter tilknyttet olaplex. De første 2 produkter er salonprodukter. Nr 3 er en hjemmebehandling der bruges for at indkapsle og vedligeholde salonbehandlingen. Nr 3 anbefales for optimal beskyttelse og vedligehold af salonbehandlingen.


Olaplex er IKKE en kurbehandling derfor er det også vigtigt at der bruges korrekt fugtighed ved vask og at håret stadig får mindst en ugentlig dybdevirkende kur som normalt an


Olaplex kan bruges på flere måder. I farve, lysning og permanetbehandlinger. Eller som en “stand alone” behandling hvis du har meget tørt evt farvemættet hår.


Ved brug af olaplex kan vi nå længere, med feks farvebehandlinger end før, da håret tager minimal skade. Ofte ses håret endda i bedre eller i det mindste i samme tilstand som ved kemibehandlingens start.


Olaplex er opbygget på et molokyle som er så lille at det kan komme ind i hårstrået.


Olaplex er fri for silikone, sulfater phalater, dea, aldehyder og er ikke testet på dyr. Sundt hår starter med olaplex!

!-- google remarketing script -->